Publication popular science

STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

Ph.D.

Małgorzata Nowacka

Department of Food Engineering and Process Management Faculty of Food Sciences Department of Food Engineering and Process Management Faculty of Food Sciences

Popular science articles

  • 1.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., 2014: The use of smart packaging in the food industry, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, 2014, 6, 4-6 (in Polish, available English abstract)

  • 2.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., 2014: Possibilities of active materials and articles in fermentation industry and fruit and vegetable industry, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2014, T. 58, nr 7/8, s. 24, 26-27 (in Polish, available English abstract)

  • 3.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., Niemczuk D., 2014: The dangers of migration into food substances from materials and articles intended to come into contact with food, Opakowanie, 1/2014, 51-54 (in Polish, available English abstract)

  • 4.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., Niemczuk D., 2013: Influence of packaging on taste and smell of food, Food Forum, Nr 3, Zima 2013/2014, 126-130 (in Polish).

  • 5.
  • Cybulska J., Zdunek A., Sitkiewicz I., S. Galus, Janiszewska E., Łaba S., Nowacka M.: Possibilities of use pomace and other waste fruit and vegetable in industry. Industrial Fermentation and Fruit and Vegetable, 2013, Vol 9, 22-24 (in Polish).

  • 6.
  • Nowacka M., Niemczuk D, 2013: Recycled materials and food safety, packaging, Opakowanie, 7/2013, 44-47 (in Polish, available English abstract).

  • 7.
  • Nowacka M., Niemczuk D, Rybak K., 2013: Migration of food chemicals, Packaging under special control, Bezpieczeństwo i Higiena Żywności, 52-54 (in Polish).

  • 8.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., Witrowa-Rajchert D., 2013: Biodegradable packaging for food, Ważenie - Dozowanie - Pakowanie, nr 3/2013, 96-99 (in Polish).

  • 9.
  • Nowacka M., Niemczuk D., 2012: Sensory evaluation of materials and articles intended to come into contact with food, Opakowanie, 10/2012, 61-64 (in Polish, available English abstract).

  • 10.
  • Nowacka M., Niemczuk D, 2012: New materials and articles intended to come into contact with food and their impact on food safety, Opakowanie, 6/2012, 64-69 (in Polish, available English abstract).

  • 11.
  • Nowacka M., Witrowa-Rajchert D., 2012: Microwave drying of food. Przemysł spożywczy 1/2012, 34-38 (in Polish, available English abstract).

  • 12.
  • Nowacka M., Witrowa-Rajchert D., 2011: Innovative processes applied before fruits and vegetables drying. Przemysł spożywczy 9/2011, 34-38 (in Polish, available English abstract).

  • 13.
  • Nowacka M., Witrowa-Rajchert D., 2011: Initial processes used prior to drying fruits and vegetables. Przemysł spożywczy 6/2011, T. 65, nr 6, s. 36-38 (in Polish, available English abstract).

  • 14.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., 2011: Intelligent packaging – examples and application. Opakowanie, 5/2011, 64-69 (in Polish, available English abstract).

  • 15.
  • Nowacka M., Fijałkowska A., 2011: Active materials intended to come into contact with food. Opakowanie, 8/2011, 68-72 (in Polish, available English abstract).

  • 16.
  • Nowacka M., 2011: The requirements for active and intelligent packaging. Safe packaging, safe consumer safety of active and intelligent materials and articles intended to come into contact with food. Bezpieczeństwo i Higiena Żywności, 4/2011, 48-49 (in Polish).

  • 17.
  • Nowacka M., 2010: New generation of packaging limiting the growth of microorganism, Ważenie - Dozowanie – Pakowanie, 4/2010, 64-66 (in Polish).

  • 18.
  • Nowacka M., 2010: Active and intelligent food contact materials. Packaging - the best friend of food?, Bezpieczeństwo i Higiena Żywności 7-8/84-85/2010, 62-64 (in Polish).

  • 19.
  • Tylewicz U., Rząca M., Rocculi P., Romani S., Dalla Rosa M., 2010: Comparison of quality characteristics evaluation during osmotic dehydration of Hayward and Hort16A kiwifruit, Fruit Processing, 4/2010, 150-153.

  • 20.
  • Tylewicz U., Rocculi P., Cocci E., Rosa M. D., Rząca M., 2009: Mass transfer phenomena during osmotic dehydration of yellow kiwifruit (Actinidia chinensis cv. Hort16A), Frutta, Industrie Alimentari - XLVIII (2009) settembre, 1-6.

  • 21.
  • Rząca M., 2008: Safety of food packaging and food contact materials. Bezpieczeństwo i Higiena Żywności 7/60/2008, 30-33 (in Polish).

  • 22.
  • Rząca M., Witrowa-Rajchert D.: Law requirements for producers of food packaging. Paragraph for glass and plastic. Bezpieczeństwo i Higiena Żywności 2/43/2007, 26-29 (in Polish).

  • 23.
  • Rząca M., Witrowa-Rajchert D.: Food drying in low temperature, Przemysł Spożywczy 4/2007, str. 30-35 (in Polish, available English abstract).